Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Hitta de mest prisvärda hörlurarna

Är du ute efter att göra ett riktigt hörlursklipp? Då finns det en funktion hos Prisjakt som listar alla dagsaktuella prissänkningar.

Testa Dagens Deals
 
Är du på jakt efter ett par hörlurar till ett riktigt bra pris? Det är inte helt lätt att sondera terrängen och få en bild över vilka som ligger bra till i pris och vilka som kostar mer än de smakar. Sajten Prisjakt har utvecklat en funktion som gör det enklare.

Med Dagens Deals kan du hitta produkter som nyligen prissänkts – helt oberoende från återförsäljare och tillverkare.

– Det går inte att köpa sig en plats där. Det är helt datadrivet och vi har med alla butiker, oavsett om de betalar oss eller ej. Det enda du kan göra för att synas där är att sänka dina priser och hoppas att det är lägre än lägstapriset som var för sju dagar sedan, säger Bobo Wieland, Data Analyst på Prisjakt.

Det innebär att om du är på jakt efter hörlurar som nyligen sjunkit anmärkningsvärt i pris får du dem snyggt uppradade i den här tjänsten.

– Det krävs att de sjunkit minst 10 procent i pris senaste veckan, eller minst 99 kronor, för att de ska kvala in, säger Bobo Wieland.

Tusentals produkter
Funktionen fungerar inte bara med hörlurar – utan även med andra produktgrupper. Bobo berättar att det handlar om tusentals produkter som dagligen ses över.

Väl inne på Dagens Deals kan du sortera produkterna utifrån kategori, popularitet, lägsta pris eller bäst erbjudande. På så vis hittar du enkelt de bästa priserna i just den produktgrupp du är ute efter. Det blir ett roligt sätt att jaga bra deals.

– Vi tror att människor är sugna på att hitta bra deals. Det är ett sätt att shoppa på som man kanske inte använder Prisjakt till i övrigt. När man är mer sugen på att köpa någonting än att man faktiskt absolut behöver det, säger Bobo Wieland.

Han har blivit så fäst vid tjänsten att han ofta använder den själv.

– Jag kollar nästan dagligen igenom listan för de kategorier som intresserar mig. Det går att hitta riktiga klipp och de vill man ju inte missa.

Testa Dagens Deals