Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Välj Norton 360 för skydd i flera lager

Nortons säkerhetslösning skyddar dig i flera lager mot alla moderna cyberhot du kan råka ut för.

Om du har varit mycket online den senaste tiden är du inte ensam. Enligt DataReportals rapport från 2021 använder en genomsnittlig person enheter kopplade till internet nästan sju timmar om dagen. Om man utgår från att vi sover runt en tredjedel av dygnet, betyder det att många är uppkopplade nästan halva sin vakna tid. Situationen har blivit alltmer generationsöverskridande, och många äldre har tagit till sig tekniken under COVID-19-pandemin. 

Men allteftersom internetanvändningen ökar, så ökar även oron kring säkerheten online. Tillverkare av program- och maskinvara har byggt in robusta säkerhetsåtgärder men de är ofta inte tillräckliga för att möta de alltmer avancerade cyberhot vi står inför. De extra lager av säkerhet som tillhandahålls av specialutvecklad programvara är avgörande – och där är Norton ledande leverantör.  

Heltäckande säkerhetslösning

Som namnet antyder ger Norton 360 Deluxe en heltäckande säkerhetslösning och med allt du behöver för att hålla dina enheter säkra. Den finns för flera plattformar med dedikerade appar för Windows, macOS, iOS och Android, och skyddar dig mot hot i realtid. 

Antivirus är idag en avgörande del av en modern säkerhetsprogramvara, men Norton 360 Deluxe täcker in mycket mer än bara virus, och skyddar även mot skadlig programvara, spionprogram, nätfiske och utpressningsprogram som enkelt kan skada dina enheter. Detta omfattar även dina webbläsare som tack vare flera säkerhetslager hindrar cyberbrottslingar från att komma åt dina personliga uppgifter. 

Oberoende data har visat att det stämmer. AV-test har utsett Norton till en ”topprodukt” eftersom den skyddar mot 100 % av attackerna från skadlig programvara – vilket är bättre än genomsnittet i branschen, som ligger på 98,9 %. Programvaran får även lovord för total precision enligt SE Labs som ger den det högsta möjliga betyget AAA. Det finns även en inbyggd brandvägg som övervakar kommunikationen mellan din enhet och andra datorer på internet, och som blockerar all otillåten trafik. 

Det fungerar bra om du använder ett hemmanätverk eller till och med mobildata, men i offentliga Wi-Fi-nät kan dina personuppgifter fortfarande vara utsatta. Det är här Norton Secure VPN kommer in. Funktionen ger en säkerhetskryptering av bankklass genom att omdirigera din anslutning via en server på internet, vilket ger dig en helt annan IP-adress. 

Du kan fortfarande bli spårad

Men detta ger dig dock inte total anonymitet online. När du loggar in på onlinetjänster kan du fortfarande bli spårad, och därför behöver du säkra lösenord. Istället för att komma ihåg en mängd olika lösenord, har Norton en Password Manager inbyggd i appen 360 Deluxe. Den sparar alla dina befintliga lösenord på ett säkert sätt och skapar nya som är svåra att gissa. Med ett add-on för alla större webbläsare, är det enkelt att tillämpa dem på relevanta webbplatser. 

Om du är orolig för att dina personuppgifter dyker upp online, har Norton en lösning för även detta. Dark Web Monitoring scannar webbplatser och forum som vanligtvis är svåra att hitta, och varnar dig om den hittar något misstänkt. Om dina uppgifter trots allt har exponerats, kommer Norton hjälpa dig att undvika att det någonsin händer igen.  

Hantera dina barns onlineaktiviteter

Dina barns skärmtid är något annat som är värt att övervaka, särskilt med tanke på allt skadligt innehåll som finns tillgängligt online. Norton 360:s Föräldrakontroll är perfekt för att hantera dina barns onlineaktiviteter, och gör att du kan sätta tidsgränser, övervaka ålderslämpligt innehåll samt kontrollera sök- och videohistorik på barnens enheter. Det finns till och med en hemmaundervisningsfunktion som minskar distraktioner och håller dina barn fokuserade på skolarbetet. 

Men Norton 360 är verkligen inte bara till för barn och föräldrar. Alla som använder en telefon, surfplatta, bärbar eller stationär dator, behöver effektiv onlinesäkerhet, oavsett om du är uppvuxen med tekniken eller någon som börjat använda den på äldre dagar. Ingen vill ju lägga ner timmar på att lära sig säkerhetsprogramvara, och det är därför Nortons användarvänlighet är så populär. 

Mycket mer än bara säkerhet

Men vi ska inte glömma några av de andra funktioner som gör Norton 360 Deluxe till en attraktiv tjänst. Bland annat finns det en inbyggd Cloud Backup-funktion som skyddar dina värdefulla foton och filer genom att lagra dem i molnet. Då förlorar du inget om din dator skadas eller utsätts för utpressningsprogram. SafeCam för PC upptäcker försök att använda din webbkamera innan det ens inträffar, och blockerar åtkomst om du inte har tillåtit användandet. 

Allt detta är en fantastisk uppsättning säkerhetsfunktioner för att skydda ditt digitala liv, men det finns andra Norton 360-paket att välja mellan. Premium erbjuder exakt samma funktioner på 10 enheter istället för 5, medan prenumerationen för gamers har extra funktioner som till exempel fullskärmsdetekteringsläge och optimering av notifikationer. Standardpaketet fokuserar på de viktigaste säkerhetsaspekterna och är ett prisvärt alternativ.  

Men för de flesta uppfyller Deluxepaketet alla önskemål. En sak är säker – det finns ett Norton 360-paket för alla.