Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Sälj dina Apple–produkter – här ser du rätta priset

Att sälja begagnade Apple-produkter är oftast lönsamt men många drar sig för att använda annonssidor på webben. Att sälja dem via Mac-experten mTorget är däremot snabbt och säkert.  

Läs mer och se vad din mac är värd

Om du någonsin försökt sälja en begagnad teknikprodukt på nätet vet du hur påfrestande det kan vara. Annonssidorna drar till sig många skumma typer. Först prutar de eller föreslår ett uselt byte och när det väl är dags för affär så dyker de inte upp. En enklare lösning är att vända sig till ett företag specialiserat på att sälja och köpa begagnade Apple-produkter.

MTorget har en gedigen erfarenhet av Apple-produkter och både köper, säljer och hyr ut alla Apples datorer men även iPad.

Se pris direkt här – sälj med några enkla klick
Att sälja en mac via mTorget är en enkel process i några få steg. Först anger du datorns serienummer. Sedan anger du vilket skick datorn är i, om den har några skador eller saknar tillbehör. Direkt får du en värdering av hur mycket pengar produkten är värd. Skicka sedan in den kostnadsfritt eller lämna in den över disk centralt i Stockholm.

Pengarna kan du få utbetalda direkt, till och med redan innan du har skickat in din produkt. Om du är nyfiken på vad din mac är värd kan du testa det direkt här:

Klicka på Apple-ikonen  och ”Om den här datorn” för att få fram datorns serienummer.

Tryggt med rensad hårddisk
När du säljer din dator vill du självklart inte att dina privata filer, filmer och bilder ska komma i orätta händer. MTorget erbjuder därför möjligheten att rensa hårddisken eller till och med byta ut den helt innan datorn säljs vidare.

Sälj idag
Trots att Apples prylar håller länge och har en hög kvalitet så blir de sällan mer värda med tiden. Det kan därför vara en bra idé att så fort som möjligt sälja det du inte använder längre. Särskilt eftersom det inte behöver vara så krångligt.

mTorget erbjuder upp till 10 procent extra oktober ut på utvalda modeller.

Se vad din mac är värd på mTorget.se/sälja

Prisexempel. Årsmodell och konfiguration styr prissättning.

Följ mTorget på Facebook

Läs mer och se vad din mac är värd