Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Sugen på en ny Mac – begagnat är smartast

Som Apple-älskare är det lätt att lockas av de senaste modellerna, men fråga dig om du verkligen måste ha det allra senaste. Det finns nämligen många tusenlappar att spara om du köper begagnat. 

Läs mer om mTorget och se aktuella erbjudanden

Att köpa begagnade teknikprylar på nätets annonssidor är förknippat med en osäkerhet. Du får varken kvitton eller garantier och i värsta fall blir du helt ofrivilligt indragen i handel med stöldgods. Det finns alltså många skäl att istället vända sig till ett företag specialiserat på handel med Apple-produkter.

mackbookair_13

Tryggt att handla från proffs

MTorget.se är en handelsplats för begagnade Apple-produkter, riktad till både privatpersoner och företag. Företaget startades av samma person som stora Mac-återförsäljaren Digital Inn vilket borgar för en gedigen kompetens om Apple. Dessutom jobbar de aktivt tillsammans med Polisen för att stoppa försäljning av stulna varor.
Innan försäljning kontrolleras alla produkter av en auktoriserad Apple-tekniker som rensar hårddisken och ser till att allt är i rätt skick.

Var säker på vad du köper

I nätbutiken kan du välja mellan alla Apples alla produkter som de olika modellerna av MacBook, iPad och iMac. Produkternas prestanda, ålder och skick är tydligt angivet så att det är lätt att se exakt vad du får. Det är också lätt att se att priserna är avsevärt mycket lägre än när du köper nytt. Leverans sker snabbt, ofta inom en dag.

Garanti trots begagnat

Allt som mTorget säljer har en garanti. På de begagnade varorna är garantitiden från en månad upp till ett år, men om du vill vara extra säker går den att förlänga upp till ett år extra. Om du trots allt skulle ångra dig så har du öppet köp i två veckor.

Får 150kr rabatt med koden: MTORGTT150

Följ mTorget på Facebook

mTorget säljer, köper och hyr ut Apple-produkter, både till privatpersoner och företag.

Läs mer om mTorget och se aktuella erbjudanden