Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Perfekt ljud till rätt pris – Belkin har true wireless-hörlurar som passar alla

Visste du att du kan använda Hitta-appen i Iphone för att lokalisera dina Belkin-hörlurar? I alla fall om du har deras senare true wireless-hörlurar. Belkin arbetar ständigt på att maximera ljudkvaliteten och att hitta användarvänliga funktioner. Soundform-serien är ett bra exempel på det.

True wireless är ett hörlurssegment som växer så att det knakar. Det är inte så oväntat med tanke på att produkttypen har många fördelar – allt från den totala trådlösa friheten som öronpluggarna ger, till det praktiska etuiet som inte bara förvarar dina lurar utan även laddar upp dem.

Belkin, som har har lång erfarenhet inom ljudsegmentet, har nyligen släppt true wireless-hörlurar i Soundform-serien som är lite extra värda att kasta ett öga på. Deras hörlurar riktar sig mot dig som söker riktigt bra ljudkvalitet och brusreducering, men de olika modellerna skiljer sig också åt lite grann då de har olika batteritid, tekniska funktioner och därmed också olika pris. Det innebär att du kan hitta ett par som passar perfekt ihop med din livsstil, och som även linjerar med din budget.

Det som får Belkin att sticka ut från mängden är hur de visar att de vill ligga i framkant rent tekniskt.

Marc Cooper, regionchef för Belkin i EMEA.

– För de som har en aktiv livsstil finns exempelvis Soundform Rise. De är stänktåliga och har grym ljudkvalitet där vi även har skruvat upp basen lite för att de ska passa en yngre målgrupp. De har också mycket bra batteritid och dessutom trådlös laddning, säger Marc Cooper, regionchef för Belkin i EMEA.

Men samtidigt är det inte så att hörlurarna i Soundform-serien skiljer sig åt jättemycket när det kommer till de tunga punkterna såsom ljud- och samtalskvalitet. Alla innehåller de bästa komponenterna sett till sin prisklass.

Läs mer om Belkin Soundform här

Modern teknik som sticker ut

Det finns som sagt många true wireless-hörlurar på marknaden. Men det som får Belkin att sticka ut från mängden är hur de visar att de verkligen tar hörlurssegmentet på allvar och att de vill ligga i framkant rent tekniskt.

Deras senaste modell, Belkin Soundform Freedom, är ett praktexempel på detta. De har till exempel ett samarbete med Apple, där de har byggt in teknik i etuiet för dessa lurar som gör att du kan se var dina hörlurar befinner sig. Skulle du tappa bort dina Soundform Freedom ser du således var du har glömt dem genom att kort och gott öppna din Hitta-app – samma app som du använder för att hitta dina Apple-produkter.

Soundform Freedom är vår yttersta premiumprodukt. De levererar exceptionellt bra ljudkvalitet, en marknadsledande batteritid på totalt 36 timmar och funktioner som är helt unika.

Marc Cooper, regionchef för Belkin i EMEA.
Belkin Soundform Freedom

Freedom är företagets flaggskeppsmodell i produktserien Soundform. Dessa hörlurar har sju drivelement inbyggda, jämfört med de andra modellerna som har sex drivelement. Detta gör såklart att du får en ännu bättre ljudbild.

– Soundform Freedom är vår yttersta premiumprodukt. De levererar exceptionellt bra ljudkvalitet, en marknadsledande batteritid på totalt 36 timmar och funktioner som är helt unika. Det spelar ingen roll om du arbetar hemifrån, är och tränar eller bara är ute bland folk – kvaliteten är slående, säger Marc Cooper.

Klicka här för information om var du kan köpa dina egna Belkin Soundform true wireless-hörlurar.

Lång erfarenhet

Belkin designar dock alla deras hörlurar så att de ska vara mångsidiga och fungera utmärkt i alla situationer. Du ska exempelvis lätt kunna koppla ihop dem med flera produkter så att du exempelvis kan använda dem med både jobbdatorn och mobilen, samtidigt ska de ha bästa möjliga brusreducering och ljudupptag så att du hör de du samtalar med även om du befinner dig i en bullrig miljö.

– Vi använder vår branschledande kunskap inom alla våra produktområden, och vår långa erfarenhet inom ljud, när vi tar fram nya ljudprodukter. Genom att samarbeta med våra partners kan vi erbjuda högsta möjliga kvalitet på våra produkter, men till rimliga priser, säger Marc Cooper.

Hörlurarna du väljer mellan i Soundform-serien:

Alla Belkins hörlurar är anpassade för att fungera bra i en lång rad situationer. Därför kommer samtliga med teknik för dubbel anslutning, och alla är IPX5-klassade så att du kan träna med dem. Men det finns ett par punkter som de skiljer sig åt på.

  • Soundform Freedom: Flaggskeppsmodellen med 7 dynamiska drivelement, dubbla mikrofoner för kristallklart ljud, 36 h batteritid och stöd för moderna funktioner såsom trådlös uppladdning (Qi) och Apple Hitta.
  • Soundform Rise: Hörlurar för en aktiv livsstil. De har lång batteritid motsvarande 31 h, dubbla mikrofoner samt moderna funktioner som trådlös uppladdning samt hela 6 dynamiska drivelement.
  • Soundform Move Plus: Även dessa hörlurar har 6 dynamiska drivelement och de funktioner du hittar hos Rise, men istället för dubbla mikrofoner har de en mikrofon samt lite kortare batteritid (24 h).
  • Soundform Move: Dessa hörlurar har samma egenskaper som Plus-modellen men saknar stöd för trådlös laddning. Så har du inte behov av det kanske dessa är det perfekta alternativet för dig.
  • Soundform: Kristallklar samtalskvalitet, touchkontroller med flera funktioner på varje hörlur samt Bluetooth-koppling i ett steg gör dessa idealiska för när du är på språng, hemma eller på kontoret.