Supersnabb uppkoppling med ny trådlös router

Alla som ser på film, spelar spel eller ens bara surfar på nätet har idag behov av en riktigt snabb bredbandsuppkoppling. Routern Zyxel NBG5615 använder den nya frekvensen 5 GHz som ger dig en snabbare och mer stabil uppkoppling.

De flesta tjänster på nätet kräver idag en rejäl bandbredd, oavsett om det handlar om play-tjänster, fildelning eller tv-spel. Och det är inte bara datorn som kopplar upp sig mot nätverket: mobiler, surfplattor och andra prylar ska också få plats. Det blir ofta trångt i nätet med långa laddningstider som följd. Lösningen är enkel men ofta förbisedd, skaffa en modern router.
Zyxel NBG5615 Wifi Router Dual band
Dubbla frekvenser
De flesta routers använder frekvensen 2,4 GHz som nu är överbelastad och långsam. Den nya routern Zyxel NBG5615 har en dual band-teknik som även använder den nya frekvensen 5 GHz. Du får då möjligheten att själv dela upp trafiken i ditt nätverk. De aktiviteter som kräver mer, till exempel streaming och spel, kan använda 5 GHz medan gammalt hederligt surfande får ligga i 2,4 GHz. Effekten blir ett betydligt snabbare nät.

Fokus på media
Det märks att Zyxel har fokuserat på media med Zyxel NBG5615. Förutom att du lätt kan se HD-filmer över nätet har routern en DLNA-certifiering. Om du har bilder och film på en extern hårddisk är det bara att koppla in den via usb och streama till hela hemmet. Till och med din ”smarta tv” hittar hårddisken och kan börja streama direkt. Eller koppla in skrivaren för enkla trådlösa utskrifter.

Hitta lägst pris på Zyxel NBG5615

Video om Zyxel NBG5615

>