Svenska Anderssons elektronik slår med häpnad

Tv från Andersson

Det svenska märket Andersson har funnits på hemelektronikmarknaden i många år nu. Framgångssagan började försiktigt med försäljning av tv-apparater men de erbjuder nu allt från hemmabio till dammsugare. Hur lyckas egentligen svenskarna hålla så låga priser samtidigt som de matchar kvalitet med de internationella elektronikbjässarna?

Vad många inte känner till är att samma fabriker kan tillverka delar åt flera olika teknikmärken. Det är till exempel vanligt att samma typ av bildpanel kan finnas i tv-apparater från vitt skilda märken.

Andersson produkter tillverkas i några av de största och mest välkända fabrikerna som finns. Genom att satsa på beprövad teknik från marknadsledande fabriker lyckas de leverera samma funktioner fast till ett lägre pris.

Bryr du dig mer om logotypen än bildkvalitén på teven?

När du köper en tv från de gigantiska internationella tillverkarna tvingas du samtidigt betala för deras massiva marknadsföring. Som tack får du en välkänd logotyp på framsidan av teven men inte nödvändigtvis en bättre produkt.

Priset är det enda området där Andersson inte matchar sina konkurrenter, de ligger alltid lägre. Så blir det när det är produkten du betalar för – inte märket.

Tv från Andersson

Stenkoll på svenska marknaden

Andersson känner till den svenska marknaden väl och satsar enbart på de funktioner som verkligen efterfrågas. Väldesignad, lättanvänd, hållbar och prisvärd teknik. På så sätt har Andersson lyckats etablera sig som teknikälskarens smartaste val trots den stenhårda konkurrensen.

Långtgående garantier

Eftersom Andersson säljer produkter med hög kvalitet är det inte heller några problem för dem att erbjuda generösa garantier. Många av deras tv-apparater har en utökad garanti som sträcker sig upp till tre år. Dessutom med en pixelgaranti på 100%.

Brett utbud av prylarna du behöver

Oavsett vilken pryl du behöver där hemma rekommenderar vi att du tar en titt på Anderssons produkter. Särskilt inom tv och bild har de ett enormt utbud med många smarta lösningar och gott om tillbehör.

Köp en tv från Andersson snabbt och enkelt via nätet på NetOnNet

Köp vit, läcker 32-tums led-tv från Andersson

>