Hissnande snabbt nätverk med ASUS nya ac-router

ASUS RT-AC66U är bland de första att använda det nya nätverksprotokollet 802.11ac. Du kan surfa och ladda ned filer otroligt mycket snabbare än tidigare. Och du får dessutom mängder av smarta funktioner för delning.

Router från Asus

Hastigheter upp till blixtsnabba 1.75 Gbit/s

Att använda en router med nätverksstandard 802.11ac ger en enorm hastighetsskillnad på din trådlösa uppkoppling. Du får tre gånger så snabbt wifi i förhållande till den tidigare standarden 802.11n och om du har en ännu äldre utrustning kommer skillnaden vara ofantlig.

Den nya standarden är dessutom mer stabil och ger en kraftfull signal som når längre.

ASUS RT-AC66U har även dual band-funktion som är perfekt för tunga filer och störningsfri uppkoppling.

Router från Asus

Framtidens router för det moderna hemmet

Du behöver inte vara en extrem användare för att ha glädje av ac-standarden. De allra flesta har flera prylar i hemmet som kräver sin plats i nätverket, både datorer, surfplattor och konsoler. Om du samtidigt vill kunna streama i hög kvalitet, ladda ned filer eller spela utan avbrott kommer du ha stor glädje av att byta upp dig till en router med 802.11ac.

Router från Asus
På baksidan av routern sitter flera ethernet- och usb-portar.

Kom alltid åt din filer med AiCloud – det privata molnet

En smart funktion på ASUS RT-AC66U är AiCloud, en molntjänst som gör att du alltid kan komma åt alla dina privata filer oavsett var du är. Det spelar ingen roll om du sitter på en Windows-dator eller en mac, eller om du använder en mobil med iOS eller Android kan du bläddra genom dina filer precis som om du vore hemma.

Streama din filmer, lyssna på din musik eller jobba med dina dokument. Det är enkelt, gratis och säkert. Filerna synkroniseras så att den senaste kopian alltid finns tillgänglig oavsett var du är.

Koppla in en extern hårddisk via usb och du lätt dela även de filerna.

Köp en ASUS RT-AC66U på NetOnNet

>