Stiliga in ear-lurar med Dolby-ljud

Jabra Vox är nya in ear-lurar för den som gillar bra ljud, lurarna tål dessutom tuffa tag.

Jabra samarbetar med Dolby för att förbättra ljudbilden i Jabra Vox och vi får därför en tydligare diskant, djupare bas och ett välbalanserat resultat. När du lyssnar på musik eller ser på film i mobilen är ljudet ofta komprimerat för att spara plats. Trots detta ser tekniken Dolby Digital Plus till att ljudet håller högsta kvalitet.

Jabra_vox_puff

Passar dina öron perfekt

Alla är vi olika. Det har Jabra tagit med i beräkningarna när de utformade in ear-modellen Vox. Formen är framtagen för att hörlurarna ska vara bekväma oavsett hur länge de används och med specialdesignade proppar i olika storlekar är det bara att välja dem som passar dig bäst. Kromade detaljer och snygga linjer ger hörlurarna ett sportigt utseende, helt rätt till träningspasset, samtidigt passar lurarna även en mer uppklädd stil.

Jabra_Vox_design2

Hörlurar som håller

Trådlösa hörlurar har blivit ett alternativ för att slippa trassliga sladdar som fastnar lite överallt och till slut gör det att hörlurarna glappar eller inte fungerar alls. Men det är inte det enda alternativet, Jabra Vox har trasselfria sladdar som dessutom klarar en dragkraft på 15 kilo. Hörlurarna är alltså skapade för att hålla i längden och ett bra val för dig som ofta tränar eller helt enkelt gillar bra ljud.

Jabras egen app låter dig ställa in ljudet

Gratisappen Jabra Sound App hjälper dig att ta fram det bästa ljudet ur din mobil, surfplatta eller dator. Med flera funktioner för att förbättra ljudet och en equalizer för den som föredrar helt egna inställningar blir appen som grädde på moset till dessa hörlurar.

Hitta bästa pris för in ear-hörlurarna Jabra Vox

jabra_vox_detalj

>