Så blir din dator snabb och som ny igen

För att hålla din dator pigg och alert behöver den rensas med jämna mellanrum. Här är enklaste sättet att få en snabb dator igen.
E-help: Rensad dator är en snabb dator
Det är en skön känsla med en helt ny dator. Den startar på en gång, alla program är uppdaterade och du kan sätta igång direkt. Så är det sällan efter några år. Datorn har blivit seg och trögstartad, den är full med skräpprogram och fläktarna jobbar ofta på högvarv.

Så får du en topptrimmad dator
Att rensa och trimma din gamla dator kan ge dig tillbaka känslan av en ny dator utan att du behöver lägga ut en förmögenhet. Svenska E-Help erbjuder en tjänst för datortrimning där deras tekniker gör en fullständig vårstädning av din dator. Allt sker på distans via nätet och du får tala med deras it-tekniker via telefonen. Om du hellre har kontakt med teknikern via chatt går det också bra.

Teknikern rensar bort onödiga filer som du samlat på dig genom åren, optimerar datorns starttid, ser till att Windows uppdateras som det ska, tar bort onödiga program och filer de lämnar efter sig. Bland annat. De gör också en fullständig kontroll av all hård- och mjukvara och ger dig en rekommendation om det är något som behöver uppgraderas.

E-Help använder den senaste tekniken för att fjärrstyra datorn på distans. Du kan hela tiden följa vad som händer på din skärm och inget görs eller rörs utan att du ger ditt tillstånd. Efteråt tas alla spår bort och inget okänt lämnas kvar i datorn.
Städa datorn med E-help
Hjälp via telefon
Med E-Help kan du få hjälp även kvälls- och helgtid. Du får alltid tala med en kunnig tekniker som talar svenska. Alltså riktig svenska, inga krångliga it-termer.

E-Help erbjuder trimning av både pc och mac. Teknikerna har alla verktyg och program som krävs. Hela processen går fort och enkelt för dig och när den är över har din dator fått nytt liv.

Få fart på din gamla dator – Beställ en datortrimning redan nu
Rensa datorn så blir den snabb igen

Dela inlägget:

>