Tjänsten som ger dig backup gratis, med svensk support

Nu finns det en gratistjänst för automatisk säkerhetskopiering. Du får 5 gigabyte gratis eller obegränsad lagring till en låg avgift.
Säkerhetskopiering är enda sättet att säkra dina personliga filer, som foton och viktiga dokument, om datorn försvinner eller hårddisken går sönder. Enklast är att installera ett program som sköter all backup automatisk via nätet. Utan att du behöver bekymra dig är dina filer alltid säkert kopierade och du kan komma åt dem från vilken dator som helst.

E-Help Online Backup i molnet

Det finns flera funktioner som bland annat gör det möjligt att söka, dela och hämta filer. Till och med raderade filer kan hämtas igen, de finns nämligen kvar i 30 dagar.

Flera företag erbjuder denna typ av tjänst men svenska E-Help Online Backup utmärker sig på flera punkter. De erbjuder 5 gigabyte lagring helt gratis, med möjlighet att uppgradera till obegränsad lagringsmängd. Du väljer själv vilka mappar som ska säkerhetskopieras utan begränsningar i storleken på filerna.
Om du vill komma åt dina filer via mobilen eller surfplattan finns det Android- och iOS-appar för gratis nedladdning.

Svensk hjälp när du behöver

Har du någonsin ringt till Google? Givetvis är svaret ”nej”, alla vet att det nästan är omöjligt att få kontakt med de amerikanska webbjättarna. Om du vill använda en backuptjänst där det faktiskt finns någon som kan hjälpa dig och svarar på dina frågor måste du vända dig till ett svenskt företag. E-Help Online Backup har en svensk kundtjänst som är tillgänglig via telefon och chatt, även på helgen.

Lagring i Norden

Med E-Help Online Backup är dina filer alltid säkert sparade och krypterade i serverhallar i Norge. Du får ett starkare integritetsskydd för din data i förhållande till de tjänster där amerikanska regler gäller. Om du däremot själv väljer att dela med dig av en fil är det enkelt gjort.
Om olyckan skulle vara framme är det enkelt att återställa alla dina filer på en annan dator. Ladda bara ned programmet igen och välj vilka filer du vill återskapa.

Säkerhetskopiera din dator innan det är för sent – Gratis backup hos E-Help

>